We are the answear

Sunt vedeta vieții mele, indiferent cât au mai clintit sporadic evenimentele și oamenii din încrederea în mine însămi.

Dar peste o lună voi fi o vedetă reală. Voi urca pe o scenă reală, unde voi primi un premiu real de 1000 lei și pentru acest eveniment deosebit voi ieși puțin din ținutele mele obișnuite. Nu pentru că trebuie, ci pentru că vreau și pot și, ca orice femeie adevărată, îmi voi cheltui astfel în avans și suma câștigată.

… Știți reacția aceea a unei pisicuțe scăpate întâmplător pe o masă plină de obiecte…? Cum începe să caute frenetic printre ele vreun obiect pe care să-l considere demn de dat jos cu lăbuța, ca să-l plimbe apoi prin toată casa, încântată maxim…?

Așa mă plimb eu acum pe site-ul Answear, mall-ul meu virtual, unde am deja card de fidelitate și unde mai e și una dintre Black Friday. Doar că-mi lipsește frenezia, nu mă grăbesc deloc, am și timp și o idee deja formată.

Demi Moore, justjared.com/ea.md/google.com

Demi Moore. Idolul meu feminin din adolescență. Frumusețe simplă și eleganță naturală, personalitate puternică.

Și găsesc.

Găsesc, la rochii glam, fără să caut și să răsfoiesc foarte mult, două posibilități turnate parcă pe ceea ce mi-am imaginat, alegerea va fi mai grea decât tot restul operațiunii.

Prima, o rochie scurtă Guess Jeans, cu variante alb și negru, 699,90 lei, care s-ar mai preta și altor ocazii.

Answear, rochie Guess Jeans

A doua, tot o rochie, lungă, Thussardi Jeans, redusă de la 969,90 la 799,90 lei, pretabilă mai multor accesorii, dar pentru mai puține ocazii. Zâmbesc gândindu-mă că ocaziile pot să mi le creez tot eu, nu-i primul premiu din viața mea, așa că sunt destul de sigură că nici ultimul.

Answear, rochie Thussardi Jeans

Până aleg, îmi spun cât de frumos e totul câteodată și cum poți să devii peste noapte, dintr-o Janis Joplin, pe care o ador la fel de mult, răgușită și fumând prin cluburi în blue jeans, o Demi Moore demnă de un Oscar local.

Și, culmea ironiei sau poate tocmai pentru că toate se leagă cumva într-un destin unic pentru fiecare, pe ambele rochii alese de mine le cheamă și Jeans

Cineva undeva se gândește la toate și Answear la noi.

… Cât pe ce să uit, filosofând asupra unui eveniment monden, că-mi trebuie și un palton de damă în această nouă poveste, niciuna dintre gecile mele nu ar face față.

Un palton cu banii rămași, asta e o utopie în care nici eu nu mai cred. Dar îl găsesc tocmai când să renunț și să iau totul de la capăt, schimbând idei, combinații… Paltonul Answear, simplu, expresiv și universal, redus și el de la 249,90 la 159,90 lei. E perfect.

Palton Answear

Pozele, prețurile și reducerile pe care le-am expus la fiecare produs în parte sunt reale iar dorințele mele – la fel de sincere și reale.

Mai arunc o privire și pe restul site-ului Answear doar așa, de control, ca să fiu sigură că am făcut alegerile cele mai bune pentru mine, și apoi apăs pe comandă, pentru că, așa cum am spus deja, rămân vedeta vieții mele indiferent de împrejurări.

Arhivă personală

Articolul Sunt vedeta vieții mele a fost scris pentru #SuperBlog 2019. Sponsor și foto, exceptând colajul cu Demi Moore – answear.ro

Publicitate