Sursa InterComFilm

Charlie’s angels, take one!

Aud țăcănitul clachetei, script supervizorul se depărtează, apoi glasul directorului de imagine:

– Motor … and… action!

Și sunt gata de prima dublă.

Sunt cea mai fericită fată din lume. Am fost aleasă, după un casting greu, să joc lângă Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska. Dublura oricăreia dintre ele, pentru orice circumstanțe neprevăzute și pentru câteva scene anume.

Pe serialul original din 1976, recunosc, nu l-am văzut. Doar parțial, secvențe. Pe cel cu Cameron Diaz, Drew Barrymore și Lucy Liu din 2000 – da, mă-ntreb dacă e cineva să nu-l știe.

Îngerii lui Charlie reprezintă pentru mine unul dintre cele mai tari branduri, pentru că a susținut puterea femeilor încă de la primul film, spunea regizoarea de acum, Elisabeth Banks, care o va interpreta pe Bosley în film.

Feminism pe linie, actrițe și regizor, implicit viziune, tot – un ideal terestru, deși multe întâmplări vor fi și-n aer. Un film de 118 min, încadrat de critici și de cinefili la acțiune, aventură, comedie. Un tânăr inginer de sistem are mari probleme și suntem chemate să-i protejăm activitatea, punându-ne, cum altfel, viețile în pericol.

Dar pân-aici cu spoilere și descrieri, acum sunt pe platoul de filmare și, până intru și eu în cadru, îmi mai derulez fără să vreau în minte secvențe din alegerea mea ca dublură.

A fost greu și am fost multe la selecție. A fost chiar o preselecție inițială, a aspectului fizic, unde am fost măsurate din cap până-n picioare și împărțite-n două părți fără drept la comentarii. Apoi partea în care eram și eu a rămas și au început probele fizice. Întrebări, ce-am făcut pân-acum în domeniu, disponibilitatea la deplasări, spiritul de echipă, rezistența la stres, probe de machiaj, alergii alimentare, exerciții – în ciuda trucajelor și a bugetului, condiția fizică e obligatorie.

Toate decorurile și instalațiile de sunet sunt montate deja prin câteva locuri bine alese din Elbphilharmonie, o sală de concerte din cartierul HafenCity din Hamburg, Germania, despre care se spune că are cea mai bună acustică din lume.

Ok, gata, acum trebuie să mă prefac că sar cu parașuta dintr-un avion din recuzită, spunând o replică înainte, care știu că va fi dublată de vocea originală, dar trebuie să mimez desăvârșit.

N-o să-mi notez în jurnal care sunt eu și în ce scene am jucat, îmi păstrez pentru mine farmecul acestor viitoare amintiri, voi trebuie să vedeți un film întreg și cursiv. Îmi consemnez doar bucuria de a apărea pe generic, la full cast.

Sursa InterComFilm

Deci… ne vedem pe 29 noiembrie 2019 în sălile de cinema din România, la premiera distribuită de InterComFilm. Vă aștept.

Articolul Jurnalul unei dubluri a fost scris pentru #SuperBlog 2019.

Sponsor, poze și informații – InterComFilm.

Publicitate