google.com

Trei fapte bune – spune Fluturaș să expunem într-o leapșă inventată de ea, lucru foarte, foarte greu, căci

curierul.instagram

Dar am promis că încerc, cât mai în acord cu mine însămi, să o fac și iată, îmi țin promisiunea, sper să iasă așa cum mi-am dorit.

Prima ar putea fi 3 in 1 și m-aș scoate, cum se zice. Iată cele trei pisici maidaneze ale mele, unii le știți deja, culese din subsoluri și roți de mașini, mai prinți și prințese azi decât stăpânii lor… Doar trei din câte-am găsit și reușit să plasez sau dau pe la asociații, când se mai găsea un locșor pentru un suflet aruncat.

arhivă personală

A doua acțiune a mea e să v-o recomand pe Fluturaș, cu blogul ei, care m-a nominalizat. Treceți pe la ea și aflați, dacă sunt, afinități, gânduri, idei comune, binețe.

A treia este o propunere. Am și antecedente, nu e prima oară. Mă ofer, în calitate de grammar nazi, filolog și fost corector, să corectez și ajustez, evident gratis, orice lucrare pentru oricine nu are posibilitatea de a plăti acest serviciu și își dorește foarte mult să publice.

Cu menționarea sursei, lucru deja comun, poate să preia leapșa de față cine vrea. Dacă autoportretul chinezesc a fost, pentru mine, cea mai frumoasă, pe aceasta o declar cea mai grea.

Publicitate